Egna bloggar

Becka har dock redan en egen, och hon uppdaterar mer där än här så vi har bestämt oss för egna bloggar nu istället! ;)
Så here you go:

http://rebeckaasplund.blogg.se/
http://sofiejohnson.blogg.se/

Hoppas statistiken går över till oss båda, för som det är på denna är den pretty good yes!

Love / blondies


sofie

Igår var trevligt. Var med Becka på dagen och gick runt, drog till folkparken ett tag köpte cola och glass, gick sedan till vasaparken och låg och stekte där ett tag. För att sedan åka hem och duscha och käka lite, för att sen ut och träffa Beckuu på kvällskvisten/natten sådär.

Idag har jag bara slappat hemma skulle träffa Becka men gick inte? Imorgon iaf blir nog bra, ska ut till Åby äntligen (fått nytt busskort som endast gäller till Åby & Krokek haha..) Så ska ut dit, träffa Julia, Julia & Emmy i guess och dra och steka och bada hela dagen lång, skönt! Ska väl höra av mig till Sjöbba någon gång på kvällskvisten så kommer den filuren och joinar oss! Awesome.

Ae pusssss


Brownie igen? Nae vaa!

Solning + Becka

Precis kommit in från lite solning på altan, så skönt! Dock föll jag ihop när jag kom in och allt blev svart, hm solsting eller reste mig för snabbt..? Hindrar inte mig iaf, ska ut och sola lite till sen blir det att hoppa in i duschen och så sen ut och träffa Beckuuuu. Som förövrigt är riktigt DÅLIG på att uppdatera, ae ae skäms på dig Becka ;)
Tror inte vi vill åka moppe med tröjor på huvudet idag igen så får be henne ta med extra hjälmen idag, om vi nu ska åka :).
Känner starkt för och sola och BADA idag, vafan har inte tagit årets första dopp än. MÅSTE SKE INOM KORT.

Ae pussss


Heh

Grym jävla dag / sofie

Började med att jag träffade Ida, var trevligt! Stötte ihop oss med Becku och hon var med, träffade Michaela, Eve, Frigge, Bine, Fredda ooooooosv.. För att ta en fika med allihopa och sedan dra hem vid en 9, åkte hem på min grymt snygga bike, kändes dock jävligt tungt och cykla hem vet dock inte varför? Lat är jag tar bussen vart jag än ska men ja..
För att få sms av Becku vid 9, ut och träffa henne dra till folkan och chillade dill där och gick runt och svullade som fan på glass och cheese.. Snackade om allt från att **** till **** och ****. Ah känsliga ämnen dedär..

MEN SEN DÅ.. Gick ingen buss vid 00.15 som den alltid gör, så FAN vad vi är griimmaa. Becku glömde extra hjälmen och det är flera polisbilar ute, jo men det är bara att knyta tröjan runt huvet som en jävla påskkärring och hoppa på moppen och Becku gäääzar iväg jo men yes.. Åker bland hus och grejer för att inte bli upptäckta och jag typ sitter hukad och gömmer mig där bak på moppen, HEHEHE BUSIGT.


Ae nu borde jag sluta skriva, PUSSSS.


Jag & Ida idag, cute.

Becku & Oskar

Jo men hej, ska iväg nu vilken sekund som helst och ut och möta Becka och Oskar.. Får se vad vi hittar på för något bus HEHEHEHE..

Nu måste jag rusa, LATER!

/ sofie


Facelook idagråå


Glad midsommar!

Kanske jag ska säga också..? Innan jag glömmert.
Mina planer för midsommar gick ju på tok wrong alltså.. Blev inget alls rättare sagt så en lugn midsommar blev det rätt skönt ändå faktiskt.. Aja skulle först ha träffat Becku & Oskar på kvällskvisten sådär men det sket sig för Becku hade druckit och kunde inte köra moppe.. Aheee. Sen skulle jag träffa typ David och några? Men det sket sig också av någon anledning vet inte ens varför men jo..
Blev bjuden på fest ute i Åby också massa folk som ringde och grejer med ae det sket ju sig också eftersom jag sist inte kunde åka till Åby på mitt busskort då lär det ju knappast funka den här gången lixxxxxom.

Hehehehe men Julia, Julia & Emmy är ute på någon ö typ över midsommar helgen, super väl och grejer.. Haha, men blir och träffa dom i veckan när dom kommit hem från deras lilla övernattning! ;) Ser vi fraaaam emot yes.

PUSS


Haha.. Vid slottet :)

sian

Leeeeeedsen för dålig uppdatering, vi suger jag vet. Igår träffade jag Becku iaf trevligt som vanligt. Vi tog en runda på stan och kikade runt lite, Becku shoppade gärnet barrrrrA och jag köpte endast en sak, en sak jo.. En klänning blev det! Alltid sådär snyggt till sommaren! Köpte cola gjorde vi också självklart, och drog till vasa och satt och stekte gärnet! Stötte på saknade Lina fina igåår också.
Idag var vi och åt på någon restaurang typ vid hamnen eller något? Iaf sen gick vi runt och kikade lite vid något himla slott typ? Riktigt old, från 1200-1300 talet i guesssss..

Lite bilder från igår DÅ!



GrymT med stort t

jo men hej

Braig dag, vädret har varit bäst. Imorse brände jag upp mina kinder typ i solen inte så skönt.
Imorgon ska jag träffa Becku, beeezztaaa.

puss sofie


och så två bilder, yes

sofie

Nu ska jag sova så jävla gott! Nu på kvällen sisådär drog jag ut med Becka ett tag, tog en fika och bara chillllllllaaaaaade sådär! Alltid nice.
Drog dock hem lite tidigare för jag fick så jävlans ont i magen, mensvärk..?

Imorgon blir det träffa Nadja och Katja, puss på det!

Nu ska jag sova som sagt, puss!

mmh...becky boo ;)

Varit ute idag med farsan och brorsan i stan och vandrat omkring och glott =) fikade på fräcka frökens! Asgott.

movie lover /sofie

Får trösta mig med film och glass, funkar alltid. Aja, dagen började bra iaf. Låg och solade i typ en timma tills det började bränna verkligen as mkt på axlarna.. Men skönt som tusan den timmen i alla faaaaaaaaaall.

FILM NU. Undrar bara vilken?
Tv annars.

PUSSSSSS


ovärt

Åkte helt i onödan. Skulle ut till Åby och träffa people där men nej, busschaffören vägrar låta mig gå på. Jag är medveten om att jag har tätortskort men jag har alltid kunnat åka till Åby på det förut? Första gången jag blev nekad, kunde bara åka till maxi på det. Känns surt as hell..

Inte min dag idag precis, helt enkelt.
/ sofie


sofie igen

Förlåt för dålig uppdatering idag, mh riktigt illa.. Iaf så har den varit en lugn dag. Min käraste Julia Carlsson råkade ut för en lätt hjärnskakning, därför jag inte fick tag på henne tidigare! Bli bättre nu va ♥
Får se vad morgondagen har att bjuda på, har bestämt lite spontant med tjejerna men vi får se lite.. iaf.

jo men ligger och kollar lite tv nu.. ska väl snart sleepa i guess.


Älskar dig bästa vän. No matter what.

sofie

Idag är en sån dag jag inte orkat göra någonting på.. Skulle först ha träffat Julia men fick inte tag på kvinnan!
Nu tänkte jag slänga mig i sängen och slå på en rulle, till det ska jag självklart tjocka mig lite med glass yes.

PUSSS

sofie

Varit helt död hela dagen typ, sovit och kollat lite tv har det i stort sett varit. Man måste ju vila ut och ta igen krafterna sådär dagen efter party!
Skulle ha träffat Nadja och Katja idag men det blev inte så till slut pga mitt icke-orkande..
Imorgon blir det en tripp till staden med Julia iaf, lär bli nice!

PUSSSSS


Party-music

Sitter och dunkar musik, och blir skapligt fest-sugen!


becky bee

*Random nummer smsar mig* "Kom in till stan då så ska vi träffas :)"
Jag: "Vem? Det står bara ett nummer."
*Random nummer* "Hahahaha vilken diss."
Jag: "Men ärligt det står bara ett nummer min mobil är knäpp som inte visar vem det är i kontaktlistan så fort det är +46 i början."... fuckin' retard! :D
*Random nummer* "Hahaha ägd!"
Jag: "..."


Hopp, så var det med det :)
Har hyrt film, eller ja, mamma hyrde film och köpt godis som det blir att avverka ikväll! Såg nyss Kick-ass, som var allt annat än dålig - som jag trodde den skulle vara. Älskar humor blandat med råa blodscener och ironi.

Får ta gårdagens bilder med en nypa salt.


sofie

Fest stod på schemat igår då, blev ändrade planer.. Party med the chicks!
Tack Robin för vi fick komma! Lyckat vare.. Väldigt massa röj!

Swedish style hahahaha.. Mest Hulta Åby folk där men SÅ det ska vara..?!

Så går det när ett gäng glada flickor som Julia, Julia, Emmy & Johanna ringer och en själv direkt ringer Becku bee..

OCH en stor en!


beckybus fast utan bus

Kom nyss hem från en fest i ektorp. När vi kom dit ville jag bara dra, men efter några shots vodka var det helt okej, - heeelt rätt. Sofie var borta mestadels och för första gången i mitt liv var det jag som höll koll på andra, och tur det kan jag säga! Haha!

Nyktrade till när jag skulle hem så jag var någorlunda körbar. På vägen hem dock i svängen in till min >BY< så stod det en Volvo som stod och glappa med helljuset, jag blev bländad, vände mig om när jag körde och pekade finger. - Tro mig, det skulle jag inte gjort. Biljäveln snor runt och kör efter mig ända till mitt hus, och det känns ju sisådär, kul!?

Nu ska jag sova tror jag, om inte kära facebook slukar mig totalt.

Peace

Grillning!

Nu blir det äta grillat & mysa!

/ sofie


åter igen sofie

 
Ganska så roligt att Julia, Julia, Emmy & Johanna ska på fest snart.. Jag kan typ inte komma!?!? Dom skulle höra av sig när dom är där ifall jag kunde komma, men känns lite onödigt då och stressa sönder sig och fixa sig och snabbt som katten springa ner till bussen..
Står nog över i guess.. Men var ett tag sen jag festade nu känns det som, vet inte anledningen till det faktiskt ;)?

PUSSIS

HEHEHEHE


Såhär snygg är man när man mer eller mindre halvligger med datorn framför tv:n.. HEHEHEHEHEHE MYS

sofie yes.

igen sofie

Borde nog sluta se detta snart alltså, haha.. Men är det inte ganska så komiskt att SÄPO (Sveriges säkerhetspolis) springer bredvid kortegen för kungabröllopet hela 7 km!?! Det är ju samma fyra killar som sprungit bredvid hela tiden. Hur orkar dom egentligen, förblir en gåta typ i guess. Ae men, själv skulle man kollapsat dom första minuterna typ. HAHA!

sian



Skulle träffat min kära Julia Carlsson idag, men det hände lite saker som jag kanske inte borde säga så hon fick åka till sjukan. Hoppas på det bästa nu gumman ♥. Kunde dock ha åkt till henne sen men hade ingen skjuts och jag vet inte hur bussarna går till Ringarum..? Så blir och träffas på måndag<3

Och jag måste faktiskt hålla med Becku där.. Har inte brytt mig ett SKIT (och gör det fortfarande inte heller) om kungabröllopet, bara tyckt det är överdrivet osv.. Men trots det satt jag och kollade lite av och till, fast jag fällde faktiskt ingen tår iaf ;) Känner mig okänslig nu haha.. Bad.

Men vi hörs PUSSSSS


Becky bee



Jag har aldrig riktigt brytt mig om att Victoria och Daniel ska gifta sig, men trots allt hat och ointresse till detta pr-trick för Sverige, satt jag fastklistrad i soffan tillsammans med mina föräldrar och iaktog brudparet när de gifte sig. Och jag kan erkänna att jag faktist blev tårögd av det. Känner mig urlöjlig vid bara tanken, men man ska ändå tänka på att här i Sverige har vi kungafamilj och det ska vi vara stolta över. Vem vet när vi avskaffar det, och vad ska Sverige utmärka sig med då, dala-hästar?

Stackars Victoria som knappt kunde trycka på ringen på Daniels darrande finger. Svullet och nervöst, så det ska vara.



sofie x3


Så jävla fin vän.

igen / sofie


From the left yes Emmy, Jullsan, Sofie.
Dessa brudar, love er.

Blev en utekväll med the chicks ikväll igen, går inte och säga nej till dessa alltså.. Hur mycket skrattar vi inte när vi umgås egentligen? För sköna! Nästan lite FÖR mycket ibland när folk börjar glo.. he-he-he busigt!

mig

Tjaaaaaa eller ah. Sofie här. Är typ sämst på uppdatering eller något.. Inte haft någon tid alls till bloggen kan jag sätta mitt ord på iaf.
Igår iaf solade jag så länge så länge, bacon till ben nu. Sen fick jag skjuts ut till Becku och vi var hos henne och gjorde inte så mycket, slappade tog det lugnt och skrattade som aldrig förr eller ah. Gick ut och gick en lång runda i det fina vädret som var igår! Solade på hennes altan och tittade lite film.. Sen hämtade pappa mig och ja.
Inget mer och skriva? Men vi hörsssss

pusssss


Paranoia @ becky's place

Heyheyhey everyone! Becka vid datorn - finally. Mitt internet dog så jag gav ett försök att se en film på tvn. Slog på Final Destination 2, har redan sett den ganska många gånger men den var den ända jag hade lust att se, hade världens beslutsångest när jag skulle välja. Men det fick bli den, och jag har aldrig blivit rädd, lik som paranoid av att se på den. Men ikväll var det andra bullar, slog på den, hällde upp läsk - tog en muffin, och satte mig vid tvn och kollade lite smått och smsade samtidigt. Jag vet hur filmen är, jag borde inte vara rädd nu såhär efteråt. Men fyfan säger jag bara! Jag fick för mig att jag skulle dö på något sjukt sätt när jag skulle ta mig från soffan till kylskåpet (som ligger 4-5 meter ifrån soffan) ... Ae jag blev rätt paranoid. Så jag satt där och gömde mig bakom kudden och vågade knappt vända på huvudet och kolla bakom mig. Inte likt mig.

När filmen var slut slog jag av tvn direkt och nästan sprang till mitt rum, i hopp om att internet var igång och det var det som tur är. Så man får något annat att tänka på än folk som dör på absurda sätt.
Gah. Anyway, påtal om film (!) Vad är det med folk och det här med "Vem kollade du film med?"
Ha-haa, förlåt men det känns som om jag är den ända kotten i Sverige som kollar på film själv ibland. Får ett sms: "Tja vad gör du?" Mitt svar: "Tja fan, kollar film. :)" ... Frågan: "Med vem? :o"
'N I was liek ... >_> ehm..? Med mig själv. I guess... ?
Och så blir det awkward tystnad... På sms. Ha-haa. Don't get it.


Oh, juste jag har ett stort problem atm. Jag är inte trött, inte ens pyttetrött :o och jag har skittråkigt och vill att det ska bli fredag morgon. Men ah, lär väl bli en uppesittar-natt med andra ord. Vad ska man hitta på? Kan ju inte direkt leva om i huset, när mamma sussar sött och blir ALLT ANNAT ÄN SÖTT när man väcker henne. Ha-haa sånt som märks tbh.

Peace // rebeckaasplund


becky bee home @ night

Cha cha bloggen :*... WAH JUST KIDDIN'..AIGHT!? ;D
Men ah fan, kom nyss hem, har varit ute i natten och utforskat nya tak nere vid pronova /Norrköping.
Fett mysigt på natten, tills ett larm gick, hahaaa jag svär jag hopa tio meter upp i luften men det var chill..

Ha-haa vid 1 tiden pappa ringer du vet, bah vafan kom hem nu? Jag bah ha-haa okej :) dirr! Dirr var dock fett långsamt, hahaa för en jävla påtänd jävel stod och ville lifta vid vägkanten, jag ba ha-haa va i helvete?! Fuck off! Ha-haa satt och garva för mig själv du vet. Ha-haa känner mig så jävla borta mannen, haha JAH MAN. Nae men vad sker nu? Jag borde fan tagga ner lite. Vara hemma, se film..sova...ELLER!? ;) Ha-haa aldrig :)

// beckaaa


Godnatt!

Ligger och kollar på two and a half men. Ska nog slå av tv:n och somna så sött snart..
Puss!

/ sofie

sofie

Varit i duschen ett bra tag känns det som.. Gjorde någon himla hårinpackning typ jag vet inte? Iallafall som skulle verka as länge, dog ju typ.. Ae men nu är håret så lent så lent. Smörjde även in hela kroppen med bodylotion, så hela jag är fan len som en baby rumpa nu. How cute..?

Tv och glass står på schemat nu, vi hörss puss


sofie

Gårdagen spenderades med Julia och Emmy i stan. Min blondie var sjuk igår så hon kunde inte hänka.. Bad. Fick med mig lite nödvändiga grejer hem iaf. Köpte ny hårfärg också, ska färga lite ljusare en gång till sen får det bannemig räcka.. Vill inte vara vithårig liksom ;) Lovar dock att det kommer bli det..

Hårfärgen. MOOD


Soligt och fint ute! Ska ut och sola lite nu, måste ju passa på :)! Sola och lyssna bra musik ♥
Sen blir det och fixa till sig lite för och träffa Becku vid 6! puss på det

LATER

 

becky bee

Sitter hemma hos Evelin och kollar film, sovit här inatt, i alla fall försökt. SnarkarN^ haha ;D naevars skojar bara ^^

Får se vad dagen bjuder på. Den bjuder på fint väder i alla fall :) det gillas


siaan

Jävla nice väder ute! Och jag sitter inne.. Nej men väntar på att en viss Jullsan ska höra av sig! Verkar som hon gått och dött eller något?!
Ah får som sagt se vad som händer idag då, antingen blir det en tripp till staden med the chicks eller ja.. Ute tänker jag iaf va! Får bli och sätta eller lägga sig ute och steeeka gärnet snart! Mmmm we like..
Nej men nu ska jag ta och försöka ringa Julia, hon är seriöst död verkar det som

/ Love sofie


becky bee back in track

Har verkligen svårt att ta mig i kragen och bara skriva något vettigt. Kanske för att jag inte har något vettigt att säga... Jag vet inte! Eller...? ;)
Well, har precis vaknat och ätit lite mat så man inte blir surkärring denna fina dag :)
Hade precis ett rätt udda samtal i telefon med en underbar person, som var allt annat än underbar. Gud va folk kan vara knepiga ;o Man vet inte hur man ska bete sig snart haha! Blir lite rädd.

Igår var epic night, träffade Evelin och klättra på lite tak och fika och så. Sen blev att träffa (censur) HAHA! Och chilla lite. Gratis "Mer-dryck" och skit på jackan, ah inte jag alltså :) haha! Ingen fattar förutom jag, grejen är att jag inte får berätta en massa känner jag haha! :)


Natti

Trevlig dag i Åby som sagt, imorgon väntas kanske stan med the same bruds igen! Nice. Nu blir det sova så jävla gott, godnatt!
SOFIE

Ganska så tomt på bildfronten för min del dock.. Så får bli favorit i repris som sagt jo!

Road sofie från åby!

Jo men kom hem från Åby för en timme sen kanske. Pappsen hämtade mig vid någon mack efter mycket om och men för han först ställde sig vid konsum.. Aja!
Nu mot slutet låg jag, Julia, Julia & Emmi hemma i ena Julias soffa och checkade film lite sådär spontant med popcorn och grejer. Innan det var vi vid Hulta och kollade på någon jävla innebandy träning med Henke & Sebbe, för nice. Fast nae! Rätt segt typ..
Vi har även lyckats vara på maxi och ute och vandrat i Åby plus solat lite när solen ändå var framme, nice!
Har precis gjort mig iordning lite och ska väl sova snart i guess..

PUSSIIS




becka bee





Känner mig extremt modig nu som sitter och äter värmd spaghetti och köttfärsås iklädd vitt linne. (Jo, alltså jag har ju byxor på mig också.) Haha...
En full garderob men inget att ha på sig, hur är det möjligt? Anyway, ska snart fixa iordning mig för att sedan ta moppen ner till stan. Whoop whoop, fetaste mååhpeepååjkeen jaag äär. Nej men, jag skulle kunna ta buss men jag vet inte om mitt kort funkar fortfarande och det skulle ju vara total förnedring att inse på bussen att det inte funkar och sedan blir nekad att åka med. Total waste of time and... stuff.

Har tagit en massa bilder med min nya mobilkamera, asså gud. DEN ÄR GUD! Hahaha så jävla bra så jag nästan gråter en skvätt. Dock har jag inte orkat lägga in korten än men det kommer, I promise.

Peace  // yours truly ;)

sosososofie

Jo men godmorgon. Sitter och keeekar just nu och gick upp för en dryg halvtimme sen typ! Ska snart göra mig iordning och sen bära mig av ut till Åby! Väntar på att pappa ska komma hem ba så jag kan få någon skjuts.. annars blir det väl lantis buss dit ut.

pusssis


Godnatt!

Rubriken säger allt..

/ sofie

Sunday evening..

Såhär roligt kan man ha en söndags kväll om man heter Sofie Johnson, hehehehehe..


Hehehe..

Kom hem för en halvtimme sen typ! Vid en klockan 9 eller något blev jag frivilligt kidnappad av Becku. Haha vi och våra spontana idéer! Jo fick ett sms att komma ut så stod hon därute med moppen och extra hjälm åt mig, för nice! Åkte runt lite, till stan och träffade lite nice people. Satt och snackade med dom ett tag sen drog vi vidare upp på något jävla tak haha.. Ae vi är för sköna sometimes.

Bada gäller imorgon då! Fast nae, känns inte så lockande med tanke på vädret. Anyway så ska jag bära mig ut till Åby och träffa Jullsan och kanske lite annat folk maybe. Lär bli nice!

PUSSDÅ / sofie


Summer style..

Beckybus :*

Kom nyss hem efter ett litet spontanmöte med sofie på stan. Tog moppen och gäääza iväg först till henne och sen till stan. Vi gjorde inte mycke mer än att springa runt på taken i stan. Hahaha, men våran vän "Kalle" ville få bort oss därifrån... Aja bra försök "Kalle" ;D

Imorn blire att träffa Mikaela =) Får se vad dagen har att bjuda på. Hoppas på solsken som alltid.

Peace //Rebecka

16 and pregnant

OH MY GOD! Såg precis en blodig unge dras upp ur en blodig mage på tv...
'n I was liek... riiiiiight....!?

// Becky

suufie

Nu är designen klar! Den har funkat på min dator all time men tydligen inte på andras? Anyway så är det fixat nu!

The X Effect

Sitter och glor på The X Effect, det är någon sån där weekend break.
Rör mig utåt i solen nu ett tag, hörs senare!

pusspusspusspuss

SOFIE




Beckybus - 2 veckor kvar..

Kom precis in efter att ha solat lite på altan :) det var bra varmt... aa fast tills solen försvann då :(
Vad ska man göra nu? Och vad händer på midsommar gott folk!?
                                                             

SOFIE



Har tänkt på en sak, det är flera man ser på stan som man reagerar med: Shit, är det verkligen den? Så olik!
Dom flesta, eller ja ganska så många, tycker dom blir bäst på bild.. Jag är typ den enda i världshistorien or something som serri hatar mig själv på bilder, MER ELLER MINDRE.. Gillar mig själv bättre i verkligheten. Men ja, det är väl något bra i guess..?

Candy time


Man måste ju bju på sig själv.. hehehe

Godmorgon + statistik!

Måste få säga att statistiken är j*vla bra för att bara vara andra dagen idag! Shit vi började blogga lite igår kväll och den är redan ganska så awesome, keep it that way ;)
Lite ballt är det ju ändå att solen skiner såhär på eftermiddagen, det förtjänar vi efter dom senaste dagarna med regn och blåst. Usch fy fanken. Älskar solen ♥
Sitter nu och diggar spotify på inte högsta för en gångs skull, och funderar på om det är värt att gå ut och lägga sig i solstolen..? Det blåser ju ändå ganska så skapligt!

PUSS / sofie


Outfiten plus vädret, big love


Breakfast-candy! :* myyyyms

Så guldvärt att rosta vitt bröd, bre smör på och kladda på björnbärsmarmelad !! ♥




// Becky

Feels like insomnia...

I en veckas tid har jag vaknat på mornarna av migrän och av att det är för varmt. Jag fattar inte problemet, det är inte varmt ute på nätterna, det är kallt och de senaste vädret har ju varit regn och storm och jag har haft öppet fönster... Men ändå svettas jag och har migrän. Ae fyfan skulle göra allt för att få kunna sova en hel natt och sen vakna sval och utvilad utan migrän eller vanlig huvudvärk.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, har inte heller direkt lust med något. Innan jag skrev detta inlägg gjorde jag inget, och det ska jag fortsätta med nu eftersom jag inte blev klar med "inget". Får se vad dagen har att erbjuda lite senare mot kvällen. Solen skiner just nu och jag hoppas innerligt att den gör det hela dagen. // Beckybus




Godnatt!

Sängen ropar mitt namn, går och sover så jävla gott nu!
Hörs imorgon / sofie

Becky-bohoo

Oh god, vad har jag nu gett mig in på? ._.
- blogg och grejer ;D ...ah well I'll do my best. Finns ju inte mycket mer att göra! ...eller...? ;)
Ahop igår somsagt vare filmkväll hos min käraste Sofie ute i Smedby, blev typ mosad i högen av 4 i en 90' säng...
Inte så jättemys! Ah, okej, lite mys då >_<

Idag var jag & Sofie på stan och käka lite sallad och grejer, mest symboliskt för gårdagen då man trycktte i sig lite för mycket godis... Kompensation?

Just nu sitter jag & leker med min nyaste leksak i familjen, Sony Ericsson Vivaz. Först trodde jag att jag skulle bli galen. Och jag blev galen - tro mig. Men efter många om och men har jag nu fått ordning på telefonen, DOCK vet jag inte hur man byter ringsignal och sms signal på den... Den är omöjlig, den är som en Nokia... helt obegriplig.

Ahaja, jag hade väl inte mycker mer att säga. Men om någon filur kan berätta för mig hur man ändrar ringsignal på mobil-satana så kan ni ju säga till ;D // Becky


 


sofie



Små bilder men skitsamma. Innan skolavslutningen iaf som vi hade i onsdags. Lite sorgligt är det ju då och sluta 9an, 3 år har gått och vi har delat både glädje och sorg ihop.. 3 jävla år har gått som några dagar, okej nu överdrev jag lite men poängen är ju att det har gått så himla fort! Sorgligt men ändå skönt. Ska bli så jävla nice och börja gymnasiet, hoppas man kommer in på Eber nu då! För nice. Annars tar jag fan självmord, okej inte så långt.

Navestadsskolan 9b2, rip ♥

Första inlägget!

Skrivs såklart av mig, Sofie! Jo men nu har finally jag & Becka satt lite eld i röven och skapat ihop en ny blogg. Den andra hade jag ju med Ida och sen har jag bara inte orkat, ae bad me!
Hoppas man kommer uppdatera till full rulle på denna nu då, återstå att se..
Jo men vad har vi gjort idag..? Jag & Becku drog en lunch på stan och gick runt lite, hehe.. Fick med mig en söt liten väska hem och lite hårnålar, spännen och snoddar. Alltid bra och ha ju. Men sen så åkte vi hem och jag har bara slappsat och så hemma.
Tog igen lite efter igår gjorde vi, då vi nämligen drog på en ganska så galen filmkväll at my place med Henka & Sebbe. Minst sagt galet! Seriöst dom vandaliserade mitt rum. Fick städa och plocka godis från golvet i en halvtimme, awesome! Sen så bara totalt dissade dom mig, även Becku.. Ae men dom skulle dra vidare och jag somna så sött efter allt städande typ!
Borde nog sluta skriva nu, ja.

Puss!


Lunchen plus en trött Becku på köpet! Nyttiga är vi och äter sallad, aa fast nae men för gott är det ju.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0